Risk- and Insurance management
Over ons

Onze organisatie kenmerkt zich door een hoge mate van betrokkenheid en kennis van de risico’s van onze klanten.

SwanAdvisory staat onder leiding van Otto Bekouw en Michel Frommé

Otto Bekouw
Partner

M +31 6 5574 8920
E otto.bekouw@swanadvisory.nl

Door meer dan 28 jaar werkzaam te zijn geweest in de verzekeringsindustrie als adviseur voor multinationals en als Risk & Insurance Manager bij Royal Philips en TNT Express heeft Otto uitgebreide ervaring aan zowel de kant van internationaal opererende organisaties als van de verzekeringsindustrie.

Vanuit een brede kennis en track-record als broker, risk & insurance manager en verzekeraar voor multinational is Otto’s visie dat het conventionele verzekeringswezen vanuit de verkeerde doelstellingen opereert en dat bedrijven betere en gezondere risicomanagementprogramma’s kunnen realiseren, wanneer zij vanuit hun eigen operationele risico’s werken aan preventie en door scherper maatwerk in verzekeringsprogramma’s toe te passen.

In de afgelopen jaren heeft Otto bewezen betere resultaten voor vrijwel elke organisatie te kunnen realiseren door een goede communicatie, doelgeoriënteerde aanpak, scherpe analyses en vergaande kennis van internationaal risicomanagement.

Michel Frommé
Partner

M +31 61093 4042
E michel.fromme@swanadvisory.nl

Michel heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in het risico- en verzekeringsvak. Hij is zijn carrière begonnen bij de verzekeraar Allianz, maar heeft het grootste deel van zijn werkzame leven doorgebracht bij multinationals als Akzo Nobel, Royal Philips en voor hij als partner bij SwanAdvisory toetrad bij Royal Ahold Delhaize in Geneve, Zwitserland.

Ook heeft hij bij Signify (Philips Lighting) de tak consumentenfinanciering geleid wat hem een stevige financiële achtergrond geeft.

Michel is goed in staat het onderwerp risico- en verzekeringsmanagement in het bredere perspectief van een onderneming te plaatsen. Hij vindt het cruciaal eerst goed naar het risicoprofiel en de financiële positie van een onderneming te kijken om dan pas aan risicomitigerende oplossingen als verzekeringen te denken.

Met zijn ervaring is hij goed thuis in de wereld van retail, manufacturing, pharma en healthcare.